Bij Yggdrasil Solutions werken gekwalificeerde directie chauffeurs die voldoen aan de opleidingseisen CCVD1-D2, die nodig zijn om te mogen rijden in die hoedanigheid.

Onze chauffeurs zijn veelzijdig, discreet en professioneel.

Ze zijn rijvaardig en trainen regelmatig om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technische snufjes die op de voertuigen zitten en ook om up to date te blijven van nieuwe wegen en verkeersregels.

Yggdrasilsolutions recherche en beveiliging - Chauffeursdiensten

Op basis van u wensen kiezen wij een chauffeur om voor u een zo’n prettig mogelijke samenwerking te creëren.

Onze chauffeurs zijn representatieve dienstverleners die als het erop aankomt makkelijk kunnen schakelen als dat nodig is. Denk hierbij aan onverwachtse gebeurtenissen.

De meeste chauffeurs hebben ook een achtergrond in de beveiliging/ persoonsbeveiliging ook voldoen ze aan opleidingen als EHBO/reanimatie en BHV.

Waarom een chauffeur?

 De directiechauffeurs van Yggdrasil Solutions is een veelzijdige oplossing voor verschillende situaties. Soms is het immers handiger, comfortabeler of noodzakelijk dat een ander plaatsneemt achter het stuur. Dit kan in een auto van ons maar het kan ook in uw eigen auto.

Zo is onze chauffeur een uitkomst wanneer u op weg naar een afspraak wilt doorwerken. Of wanneer u ongestoord nog even een gesprek aan de telefoon wilt voeren. Of simpel weg even relaxen.

Bijzondere situaties

Ook in het vervoeren van hooggeplaatste personen hebben onze directiechauffeurs ruime ervaring. Voor de meest uitdagende situaties kunt u een beroep doen op onze gevorderde directiechauffeurs met het niveau CCV-D2, D3 of D4.

Vip vervoer

Ontvangt u (internationale) gasten en biedt u ze graag een representatief ontvangst en vervoer tijdens hun verblijf? Zijn het directieleden, sponsoren, DJ’s, bruiloft gasten of het top-management team uit het buitenland.  Vip vervoer vanuit Yggdrasil Solutions is tot in de puntjes geregeld en uw VIP’s zijn altijd onderweg met een ervaren, betrouwbare chauffeur die er ook is voor persoonlijke assistentie. Onze chauffeurs zijn ervaren in de omgang met bekende en minder bekende VIP’s, waarbij betrouwbaarheid en discretie hoog in het vaandel staan. Zo komen uw VIP’s zorgeloos en op tijd aan op bestemming.

Service op maat

Net als alle diensten van Yggdrasil Solutions is ook ons directievervoer puur maatwerk. Onze chauffeurs handelen op basis van de inventarisatie van uw wensen en behoeften. Op deze manier creëren we een service die al uw zorgen wegneemt en u in staat stelt volledig geconcentreerd te zijn op uw eigen activiteiten.

Naast het vervoer zijn onze directiechauffeurs voor, tussen en na de ritten in te zetten voor ondersteunende activiteiten. Denk hierbij aan:

Wij gaan graag met u in gesprek over een perfecte vormgeving van het vervoer van uw directie!

Transport beveiliging:

Yggdrasil Solutions is actief op het gebied van transportbeveiliging voor het beveiligen en begeleiden vanaf het beginpunt tot aan de eindbestemming. Dit is zowel nationaal als international en wordt uitgevoerd door twee gediplomeerde beveiligers tijdens de rit. Desgewenst kan ook een derde beveiliger aanwezig zijn in het te begeleiden voertuig. De begeleiding van een transporteur wordt onder toezicht gehouden o.a. met onopvallende auto’s. Waarvoor worden de onopvallende auto’s ingezet? Onopvallende auto’s kunnen ingezet worden wanneer er een lading moet plaatsvinden en/of vervoerd moet worden. De voertuigen die wij gebruiken zijn uitgerust met een modern navigatie- en communicatiesysteem. Hiermee wordt voortdurend contact gehouden met de chauffeur van het te beveiligen voertuig, de locatie van de eindbestemming en uiteraard met u als opdrachtgever. Bij calamiteiten worden er foto- en videoregistraties gemaakt en zal direct gehandeld worden zoals is afgesproken met de opdrachtgever uiteraard zal zo snel mogelijk contact opgenomen worden met de thuisbasis. Tijdens de rit moet de chauffeur rusten en zal onze beveiliger toezicht houden op de te vervoeren lading. Ook kan deze service ingehuurd worden om waardevolle documenten, poststukken en materialen te bezorgen. Deze kunnen door onze vakbekwame beveiligers in onopvallende auto’s en motoren vervoerd worden, zowel nationaal als internationaal. Iedere beveiliger die als transportbeveiliger bij Yggdrasil Solutions, is uiteraard in het bezit van een certificaat CCVD1 of hoger. Deze aanvullende training houdt in dat de beveiliger specifiek is getraind en opgeleid voor de werkzaamheden die hij/zij moet verrichten. Welke transportfaciliteiten voeren onze beveiligers uit?

Welke certificaten hebben de beveiligers/chauffeurs nog meer? Al onze specialisten zijn in het bezit van; BHV, EHBO en AED.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!