Persoonsbeveiliging is niet alleen voor beroemde mensen.

Een onveilig gevoel is één van de ergste dingen die u of uw familie kan overkomen.
De dagelijkse onzekerheid of u of uw gezin wel veilig is. Of is uw onderneming misschien wel hetgeen wat u zorg baat.
U wordt beperkt in uw dagelijkse bezigheden.
Stress krijgt de kans om haar vernietigende werk te doen.
Het liefst zou u alles zelf in de gaten willen houden.
Persoonlijke beveiliging kan daarom om verschillende redenen worden ingezet.

Een aantal voorbeelden om persoonlijke beveiliging in te zetten zijn:

Yggdrasilsolutions recherche en beveiliging - Persoonsbeveiliging

Onopvallende surveillance ook wel heimelijke observatie is ook een van de mogelijkheden die Yggdrasil Solutions aan biedt om uw veiligheid te vergroten. Zo kunt u ongestoord uw gang gaan terwijl er een team is die u of uw familie in de gaten houdt en zo nodig in kan grijpen zonder de ongemakken van veel opvallende mensen in uw nabijheid.
Dit kan bijvoorbeeld als u naar een belangrijke afspraak gaat of belangrijke gasten wilt ontvangen.
Even op vakantie maar toch het kantoor of huis extra in de gaten wilt houden.

Op basis van een persoonlijk gesprek maken wij een inschatting van de mogelijke risico’s (risicoanalyse) die een rol zouden kunnen spelen in uw situatie bij persoonsbeveiliging.
Aan de hand van een persoonlijk gesprek bespreken we met u ons plan van aanpak.
Yggdrasil Solutions zorgt er vervolgens voor dat u en uw dierbaren zo min mogelijk hinder ondervindt in uw dagelijkse routine. We zullen zo onzichtbaar als mogelijk in uw omgeving zijn.

Na een eerste kennismaking per telefoon of e-mail maken wij een offerte op;

U keurt de offerte goed, waarna wederzijds informatie wordt uitgewisseld (de voorkeur gaat uit dit in een persoonlijk gesprek te doen)
Er zal een tactische en technische pre-observatie gedaan worden in uw woon en werk omgeving;
U wordt voorgesteld aan onze specialisten van Yggdrasil Solutions, waarbij wederzijds afspraken transparant worden besproken;
De opdracht voor een test periode wordt na wederzijds goedvinden bevestigd;
Er wordt in overleg gestart met de eerste test fase van de persoonsbeveiliging;
In deze test periode zullen er een aantal zaken als beveiliging technische als sociaal worden getoetst om alles vlot en soepel te laten verlopen;
Na de afgesproken proefperiode is er een evaluatie van beide kanten er wordt er besloten voor een hernieuwde contractperiode voor langere tijd.
Eventuele maatregelen die u kan verwachten zijn bijvoorbeeld;
Aanvullende diensten op persoonsbeveiliging:

Familie beveiliging

Yggdrasil Solutions biedt discrete en effectieve veiligheidsoplossingen aan klanten en hun gezinnen met een verhoogd risico. Familie beveiliging is een belangrijk onderdeel van family securitymanagement. Bv een Residential securityteam, chauffeur, observant.
Naast uw eigen veiligheid zijn ook de veiligheid en de beveiliging voor het gezin (in de vorm van persoonlijke bescherming) en uw eigendommen belangrijke aandachtspunten. Klanten die deze vorm van beveiliging overwegen zijn onder meer vermogende families, familiebedrijven, expat families en families waar een of meer personen in de openbaarheid treden. Denk aan artiesten, topsporters, presentatoren en personen die in de media-industrie werken.
Het veilig houden van uw gezin vereist een stapsgewijs uitgevoerd proces, waarin uw persoonlijke situatie en uw wensen zorgvuldig worden overwogen. De diensten omvatten beveiliging bij het werken vanuit uw kantoor (chauffeursdiensten), vanuit huis, tijdens zakenreizen en vakanties of optredens op het podium.

Ontdek hoe afzonderlijke diensten of een combinatie van onderstaande oplossingen u kunnen beschermen. We willen benadrukken dat het essentieel is om een beveiligingsbedrijf in de arm te nemen dat belang hecht aan het vinden van een balans tussen veiligheidsmaatregelen en het zo min mogelijk aantasten van uw privacy.

Residential securityteam (RST)

Wat is een Residential securityteam, vrij vertaald een woonbeveiligingsteam?

Een RST is een beveiligingsmaatregel op een erf of stuk grond dat bv bestaat uit voetpatrouilles, gateway-checkpoints, procedures voor het afsluiten van eigendommen, integriteitscontrole om er zo maar een paar te noemen.

Ze houden ook toezicht op beveiligingsmaatregelen zoals CCTV-camera’s, alarmen en toegangscontrole.

Waarom hebben mensen een RST?

Residential securityteams kunnen bestaan uit individuele lijfwachten (persoonsbeveiliger) of worden uitgebreid als teams van twee of meer ook een hondengeleider is een mogelijkheid. Ze bieden gemoedsrust aan klanten en hun familieleden, of ze nu thuis zijn of voor een bepaalde tijd afwezig zijn. Hun belangrijkste taken zijn het beschermen van de huizen van klanten, hun familieleden, activa en bezittingen tegen risico’s zoals ontvoering, geweld, vernieling en diefstal.

Wie maakt er gebruik van een RST

RST’s bieden bescherming voor royalty’s, hooggeplaatste functionarissen; zoals overheidsdiplomaten en hoogwaardigheidsbekleders, CEO’s en COO’s van bedrijven en beroemdheden. Maar het kan ook als preventief middel worden ingezet voor een kortere periode bij bv bedreiging.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!