Bij de rechercheonderzoeken hanteren wij een gestructureerde werkwijze om kans op succesvolle uitkomsten te vergoten. Onze werkwijze omvat vaak verschillende stappen, zoals het verzamelen van informatie, het uitvoeren van observaties, het interviewen van getuigen en het verzamelen van bewijsmateriaal.

Een zorgvuldige en gestructureerde werkwijze is essentieel voor een succesvol onderzoek en om ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen op een ethische en professionele manier worden behandeld.

Vrijblijvend intakegesprek

We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek waarin we uw specifieke behoeften en vereisten bespreken. We stellen vragen om een duidelijk beeld te krijgen van uw situatie en om de beste aanpak te bepalen. We zullen ook eventuele vragen beantwoorden die u heeft over onze werkwijze en ervaring.

1

Plan van aanpak met offerte

Op basis van de informatie die we hebben verzameld tijdens het intakegesprek, stellen we een gedetailleerd plan van aanpak op en bieden we een offerte aan. Dit omvat de specifieke onderzoeksmethoden die we zullen gebruiken, de geschatte tijdslijn en de kosten. De gemaakte kosten kunt u eventueel verhalen op de tegenpartij en/of onderzochte persoon. Laat u zich hiervoor goed adviseren en informeren door u adviseur of advocaat.

2

Voortgang en evaluatie

Tijdens het onderzoek zullen we u op de hoogte houden van de voortgang en eventuele nieuwe bevindingen. We zullen ook regelmatig de voortgang evalueren om ervoor te zorgen dat we op schema blijven en om eventuele wijzigingen in het plan van aanpak aan te brengen indien nodig.

3

Onderzoeksrapport

Nadat het onderzoek is voltooid, zullen we een gedetailleerd onderzoeksrapport opstellen met onze bevindingen. Dit omvat een overzicht van het onderzoek, de verzamelde informatie en onze conclusies en aanbevelingen.

4

Evaluatie en advies

We zullen het onderzoeksrapport met u bespreken en eventuele vragen beantwoorden die u heeft. We zullen ook advies geven over hoe u het beste met de resultaten kunt omgaan en hoe u eventuele problemen kunt oplossen.

5

Deze werkwijze is ontworpen om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit van service en resultaten mogelijk. We streven ernaar om een betrouwbare en professionele partner te zijn voor al onze klanten en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de resultaten van ons onderzoek.